Day&Eve

Day&Eve is een uniek on-trend sieraden merk voor dagdromers en showstelers

Het is niet zomaar een sieradenmerk – Day&Eve is een feestje voor iedereen die wil stralen, of het nu dag of avond is. Bij Day&Eve geloven we dat elk moment een kans is om te schitteren, om jezelf te laten zien. De slogan zegt het allemaal: “Keep on shining!”

Wil je reseller worden van Day&Eve, neem dan een kijkje op de website of meld je aan via de button hieronder.

Private Label

Onze expertise gebruiken om jouw eigen sieraden te produceren

Onze jarenlange en generatie-overschrijdende ervaring in de sieradenbranche zetten we dagelijks in bij het ontwikkelen van onze eigen sieradenmerken. Dat doen we ook graag voor jou!

Onze ontwerpers staan klaar om samen met jou sieraden te creëren die perfect passen bij jouw visie. Of je nu een sieradenwinkel, -groothandel of een e-commerce bedrijf runt, wij bieden een uitgebreid assortiment van stijlen en materialen om aan al jouw wensen te voldoen.

We verliezen daarbij ook praktische punten niet uit het oog en leveren het liefst een ready-to-sell product aan jou af. We denken dan ook graag mee over displays, POS-materiaal en verpakkingen.

Maak gebruik van onze expertise en geniet zo mee van scherpe prijzen, lage MOQ’s en snelle levering van jouw sieraden.

Personalised Packing

WIJ ZIJN JOUW CREATIEVE PARTNER IN HET ONTWERPEN EN PRODUCEREN VAN OP MAAT GEMAAKTE VERPAKKINGEN DIE JOUW PRODUCT EN MERK NAAR NIEUWE HOOGTE TILLEN.

Samen met jou gaan we aan de slag om verpakkingen of andere inpakopties te ontwerpen die bij jouw merk passen. Van opvallende kleuren en materialen tot verfijnde details, maar altijd met oog voor jouw budget en product.

Daarnaast schenken we hierbij ook graag aandacht aan de duurzaamheid van een verpakking en laten we dit terugkomen in het materiaal en stijl van de verpakking. Ook geloven we erin dat een verpakking die langer of meermaals gebruikt kan worden jouw merk alleen maar sterker maakt.

Ben je benieuwd naar de opties en heb je zin om met ons aan de slag te gaan? Neem dan contact op!

Custom Merchandise

wij creëren unieke en aangepaste merchandise die jouw merkverhaal tot leven brengt

Wij geloven in de kracht van merchandise als een effectieve marketingtool en een manier om loyale klanten aan te trekken en te behouden. Ons team van creatieve professionals staat klaar om samen jou te kijken welke merchandise jouw merk versterkt en deze volledig met jou te ontwikkelen.

Door onze jarenlange ervaring en contacten met verschillende leveranciers van verschillende producten kun je bij ons terecht voor een heel breed scala aan direct inzetbare custom merchandising. Van opvallende sleutelhangers tot duurzame subtiele totebags, we kijken samen wat jouw merk nodig heeft om steeds meer marktruimte in te nemen.

Afspreken?

Laat ons jouw winkel next level maken