Ons verhaal

Go Dutch Label is opgericht in 2014 en sindsdien gevestigd in het zuiden van Nederland. Gegroeid vanuit de detailhandel brengen wij elk seizoen weer een compleet nieuwe collectie sieraden op de markt.

Tot voor kort deden we dat onder onze eigen naam, maar sinds 2023 komt onze bekendste sieradenlijn op de markt onder het label “Day & Eve”.

De expertise voor het uitrollen van onze eigen merken vertalen we ook graag naar andere diensten we je graag aanbieden. Zo is het bij ons mogelijk jouw eigen private label sieraden collectie te ontwikkelen waarbij we graag meedenken omtrent de branding, verpakkingen, displays zodat je een compleet plaatje kunt neerzetten.

Ook kun je bij ons terecht voor deze diensten afzonderlijk en beperken we ons daarin niet tot de sieraden-branche. We helpen je graag bij het ontwikkelen van verpakkingen en inpak mogelijkheden die perfect bij jouw product en merk passen. Daarnaast denken we ook graag mee als je op zoek bent naar creatieve custom merchandising om daarmee jouw product en merk écht te laten opvallen.

Laat onze expertise voor jou werken.

Onze Geschiedenis

Go Dutch Label is niet van de ene op de andere dag ontstaan, lees hieronder het verhaal achter het bedrijf

In 1974 start het verhaal van wat later Go Dutch Label wordt, de opening van een hippie-winkel in hartje Den Bosch met Boze Oogjes uit Turkije en jassen uit Afghanistan.

In 1983, na bijna 10 jaar als hippie-winkel verschoof de focus van de winkel naar een bredere collectie aan sieraden.

1994: Na 2 decennia werd het besluit genomen om de winkel volledig te richten op sieraden.

In 2008 kwam er vanuit de winkel de vraag naar “eigen” verpakkingen. Vanuit deze behoefte is PurePacking ontstaan.

In 2008 startten we ook met de import van sieraden en onderdelen voor de winkel, ook het eerste sieradenlabel wordt gestart: Djemmie.

2012: De geïmporteerde sieraden worden white label doorverkocht aan andere sieradenwinkels onder de naam Gasseltje Groothandel.

In 2013 start de verkoop van sieraden onder de eigen merknaam: Go Dutch Label.

2015: Naast ons eigen merk starten we ook met het produceren en uitleveren van Private Label sieraden.

In 2016 wordt het aanbod maatwerk producten uitgebreid. Naast verpakkingen en sieraden leveren wij nu ook Custom Merchandise.

2023: Het sieradenlabel ondergaat een rebranding naar Day&Eve. Alle overkoepelende groothandel werkzaamheden gaan door onder de naam Go Dutch Label. Ook zijn wij dit jaar verhuist naar aan splinternieuw bedrijfspand in Den Bosch!

Ons team

Wij zijn trots op ons team van creatievelingen en specialisten die zorgdragen voor het succes van Go Dutch Label

Afspreken?

LAAT ONS JOUW WINKEL NEXT-LEVEL MAKEN